Mountainbikeweekend i Randbøldal

Pressemeddelelse

Randbøldal Camping har et helt nyt tilbud til cykelentusiaster og deres familier, der måske går knap så højt op i cykling. Den 4.-5. maj kan du tage på weekend get-away med både MTB og familie. Oplev områdets naturskønne tracks i Billund og Vejle med en erfaren guide.

Selv hvis MTB-interessen ikke deles af hele familien, er der god grund til at tage familien med til Randbøldal Camping. Mountainbiken er vigtig, men fællesskabet er endnu vigtigere.

Weekenden byder nemlig også på fællesspisning, hygge og overnatning på campingpladsen. Her er en god legeplads, plads til hunde, enestående natur – og ikke langt til Legoland. Campingpladsen ligger 20 minutter fra Vejle, hvor der er et stort udvalg af seværdigheder, aktiviteter til alle aldre, kulturelle oplevelser og gastronomi i særklasse.

Nyt cykel-fokus

Hidtil har mountainbikere ikke fyldt meget blandt gæsterne på Randbøldal Camping. Ankommer en gæst på to hjul, er det som regel en hærvejsrytter, der lægger vejen forbi. Søskendeparret Søren Stjernholm og Sofia Sørensen håber, at de kan få et endnu bredere cykelpublikum til campingpladsen.

Alle er velkomne denne weekend, men deltagerne i MTB-turene skal være over 15 år og have egen cykel og hjelm.

Inspireret af egne glæder

Interessen for at lave et særarrangement for netop MTB-kørere stammer fra en personlig glæde ved sporten.

For 15 år siden købte Søren en mountainbike. Søren er søn af Eigil Sørensen, der i 31 år har drevet Randbøldal Camping, de seneste 27 år sammen med sin kone Danuta. Siden købet af mountainbiken er Sørens interesse for sporten kun vokset.

“Det sociale aspekt fylder rigtigt meget,” fortæller Søren, der dog også indrømmer, at det ikke er den eneste grund til, at han kører så ofte, som han gør.

“Lidt konkurrencemenneske er man vel,” tilføjer han med et grin.

Bo med din cykel

Konkurrenceminded bliver MTB-weekenden dog ikke – i hvert fald ikke denne gang. Her bliver der fokus på det gode fællesskab, hygge og nogle velplanlagte ture til områdets bedste tracks.

“Første gang går vi efter nogle af de lettere ruter på super gode single tracks. På den måde kan en tur tilpasses deltagernes forskellige niveauer. Områderne, særligt i Vejle, har mange højdemeter, og der bliver rigeligt med stejle skråninger,” lover Søren.
Efter turen er der mulighed for fuld MTB-forplejning ved campingpladsens gode vaskefaciliteter. Man behøver ikke undvære sin 2-hjulede partner længe, da den naturligvis er velkommen i hytten hos sin ejermand.

MTB-Community

Søren og hans søster Sofia, der arrangerer weekenden, håber på god tilslutning, så MTB-weekender fremover kan blive et tilbagevendende tilbud hos Randbøldal Camping, der gerne vil lægge ramme til det gode fællesskab, Søren selv har oplevet blandt MTB-kørere.

Fakta

Hvornår: 4.-5. maj
Hvor: Randbøldal Campingplads

Pakken indeholder:

  • Overnatning i hytte
  • 2-retters menu lørdag
  • Morgenmad søndag
  • Guidede MTB-ture i Vejle og Billund

Pris: kr. 495,-/person

Læs mere på https://randboldalcamping.dk

Dette indlæg er tagget med
, ,
Mere af Noel Christensen

Test: Angry Light 1800 lumen LED forlygte

Vil man kører MTB i efterår og vinterhalvåret, så skal der lys...
Læs mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.