2 koffeinholdige nyheder fra Purepower

Danske Purepower har benyttet Black Friday til at lancere 2 nye produkter, først og fremmest kommer deres Chews i en ny udgave med koffein, dernæst lanceres et PWO (Pre-Workout) Shot.

Vi har været så heldige at få lov at prøve-smage produkter!

Purepower Pre-Workout Shot

Én flaske indeholder hele 200 mg. koffein og bruges derfor som et koffein boost en halv times tid før intensiv træning – da energien kommer nærmest øjeblikkeligt. Det anbefales at man indtager 1/2 shot af gangen og maks 2 shots om dagen.

PWO Shot’s har ikke ry for at smage specielt godt, men Purepower har alligevel gjort et hæderligt forsøg på at give dette PWO shot en smag af røde bær, det er dog ikke til helt at skjule det høje indhold af koffein som giver en lidt skarp og bitter smag.

PWO shot’et har haft en udmærket virkning hos mig, selvom jeg egentlig sjældent har brug for et “spark” for at komme igang, men det giver lige et boost så man får en god (og stærk) start på træningen – som måske også kunne bruges forud for et løb eller andet hvor man gerne skal præstere maksimal fra start.

Indhold:
Vand, beta-alanin, surhedsregulerende mideler: citron & æblesyre, L-arginin, koffein, konserveringsmiddel: Kaliumsorbat, aroma, ginsengrodekstrakt (panax ginseng C.A.Meyer), sødestoffer: axesulfamkalium, sucralose & steviolglycosider, vitamin B6 (pyridoxinhydrochlorid)

Priser

Pre-Workout Shot: 20,- pr. flaske (60 ml)
Køb Purepower Pre-Workout Shot

Purepower Koffein Chews

Chews fra Purepower er ikke nogen nyhed, de har tidligere været tilgængelige med blandet frugt og cola-smag. De er ment som et alternativ til energi-gel og lign., altså en hurtig måde til at få tilført energi under fysisk aktivitet. De ligner (og smager) som alm. vingummibamser, hvilket nok også er årsag til at se er blevet ret populære!

Purepower har nu taget skridtet videre og lanceret en ny udgave med et højt indhold af koffein – for at gøre brug af den opkvikkende effekt også.

Én pose Koffein Chews (40 gram) indeholder 45 mg. koffein, hvilket er mere end i en almindelig kop kaffe. Derudover er der 20% citronsaft for en let syrlig smag, sammen med den lidt skarpe smag fra koffeinen skaber det en syrlig og markant smag.

Jeg var (og er…) ret stor fan af Chews generelt da de er nemme at have med på farten, nemme at indtage og så smager de bare godt! Koffein Chews er ingen undtagelse, selvom smagen her er blevet mere syrlig – end sød.

Indhold:
Glukosesirup, sukker, 20% citronsaft fra koncentrat, geleringsmiddel: pektin, natriumchlorid, syre: citronsyre, surhedsregulerende middel: kaliumcitrat, aroma, farve: koncentrat (gulerod & græskar), vandfri koffein, overfladebehandlingsmiddel: carnaubavoks.

Priser

Purepower Koffein Chews: 20,- pr. pose (40 gram), kan også fås i pakke med 12 stk.
Køb Purepower Koffein Chews

Tags fra indlægget
, ,
Mere fra Noel Juul Christensen
Guide: Sådan bliver du synlig på landevejen og i trafikken
Som cyklist er det vigtigt at være synlig i trafikken, uanset om...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.