Overblik: Garmin Varia holdere

Indrømmer, her på redaktionen er vi ret glade for Garmin’s Varia-serie til brug på landevejen. Radaren giver dig besked direkte på din Garmin’s skærm når der kommer trafik bagfra, så du undgår at blive overrasket mens du sidder. egne tanker og nyder naturen.

Garmin’s Varia-serie skal monteres bagpå cyklen og normalt vil man montere det på saddelpinden, men som alt andet “Garmin grej” så er der efterhånden en del forskellige monteringsløsninger som vi her forsøger at danne overblik over.

Garmin Varia holder til saddelpind

Køber man én af de nyere udgaver i Garmin Varia-serien, så vil der normalt være en quarterturn-holder med som monteres med elastikker omkring saddelpinden, de seneste udgaver har flere forskellige gummi-adaptere alt efter om man har rundt eller aero saddelpind.

Denne løsning er nem at montere, nem at flytte fra cykel til cykel og så er den fleksibel ift. højde på Varia-enheden. Ulempen er at den ikke sidder super godt fast, og man risikerer at den flytter sig undervejs.

Pris: 159,-
Køb Garmin Varia holder til saddelpind

Garmin Varia Seat-post Quarter Turn Mount

Denne holder med Quarter-Turn mount monteres omkring en rund saddelpind og sidder derfor godt fast, hvilket gør det nemt at dreje lygten af/på, samtidig med at man ikke skal være nervøs for at miste Varia-enheden undervejs.

Ulempen er at den kun passer til runde saddelpinde og at der skal bruges værktøj til montering, så den kan ikke lige nemt flyttes eller justeres på farten.

Pris: 159,-
Køb Garmin Varia Seat-Post Quarter Turn Mount

BikeBrother holder til Garmin Varia

Denne holder monteres under sadlen på railsene og vinklen kan justeres frit så den sidder perfekt på din saddel. Med denne holder kan man få en mere permanent holder på cykler med aero saddelpind, og man får Varia enheden lidt højere op, så den “ser” bagfrakommende trafik bedre.

Ulempen ved denne løsning er at den ikke kan benyttes samtidig med en saddeltaske og man skal sikre sig at man ikke har noget på ryggen der rager ned over og dækker for lygten.

Om denne løsning er mere eller mindre diskret end løsningen på saddelpinden må være op til den enkelte, men jeg synes det er et godt alternativ.

Pris: 169,-
Køb BikeBrother holder til Garmin Varia

Har du fundet andre løsninger til montering af Garmin Varia, så tip os via kommentarfeltet nedenfor – så opdaterer vi naturligvis oversigten!

Dette indlæg er tagget med
, ,
Mere af Noel Juul Christensen

Oakley udvider sortimentet med hjelme og cykeltøj

Oakley, der nok bedst er kendt for deres briller, fremviste ved dette...
Læs mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.