Summer Essentials fra GripGrab

Danske GripGrab har vi haft et tæt samarbejde med i mange år – og de beviser gang på gang at de er enormt dygtige til at lave tilbehørsprodukter til alle årstider. Én af de helt store fordele er at det er et dansk firma, altså har de også produkter der er lavet til det nordiske klima og ikke kun under sydlandske himmelstrøg.

I denne artikel har vi kigget lidt nærmere på nogle af de nye sommerprodukter som vi synes allerbedst om.

GripGrab Lightweight Summer Cycling Cap

Okay, først og fremmest – hvorfor køre med kasket om sommeren? Det kan der være flere grunde til, men den kan bl.a. beskytte din hovedbund mod solens stråler, “fange” sveden og så kan den måske også skygge en smule fra solen, alt efter hvordan du bærer den.

Denne Lightweight model er super let, udført i mesh materiale og fås i et hav af fede farver, så du kan skille dig ud, eller blende ind i mængden, alt efter hvad du foretrækker.

GripGrab UltraLight Mesh baselayer

Denne baselayer har vi tidligere testet i udgaven med korte ærmer, en virkelig lækker baselayer der holder dig tør – men som stadig er virkelig tynd, let og super luftig. Den har en super pasform, eminent kvalitet og så er den bl.a. fået en Polygiene behandling der gør at materialet ikke så nemt kommer til at lugte, ret praktisk til sommerbrug hvor man typisk vil svede lidt mere end om vinteren…

Modellen fås med både korte ærmer og uden ærmer. Den er ikke billig, men kvaliteten retfærdiggør bestemt den højere pris!

GripGrab Lightweight Airflow Socks

Man skal virkelig ikke undervurdere værdien af et par lækre strømper og her er GripGrab også ret godt repræsenteret! De har strømper, eller sokker, i alle former og farver – både de helt korte, de almindelige og de lange – hvilken man foretrækker er en smagssag, men moden diktere en lidt længere strømpe – det er lirens!

Lightweight Airflow er en tynd og super let sok i mesh materiale der holder fugten væk fra fødderne og lader masser af luft passerer, så det nærmest føles som at køre uden strømper – altså når det kommer til ventilationen. Der er ingen trælse syninger, designet er virkelig fedt, underspillet og lækkert og så fås de i mange forskellige farver og ift. længden er der også flere muligheder!

Mere fra Noel Juul Christensen
Test: Sigr Riksettan Bibshorts
Fra svenske Sigr har vi de sidste måneder haft lejlighed til at...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.