Test: AGU Convoy Urban Click’n Go dobbelt cykeltaske

AGU har lavet et nyt sæt cykelltasker i økologisk bomuld, og med et udseende, der får en til at tænke på eventyr, selv på en grå regnfuld hverdag.

Design, detaljer & funktionalitet

I Convoy cykeltaske serien, er det muligt at købe enten en enkelt sidetaske eller den vi tester denne gang, en dobbelt sidetaske. Derudover består serien bl.a. også af en styrtaske. Taskerne er 100 % vandtætte grundet en tæt vævet bomuld med svejsede sømme og en belægning på indersiden.

Taskevolumen er på 2 x 17 liter, så der er god plads til både den bærbare computer, skiftetøj og meget andet. Taskerummet er et stort rum, og lukkemekanismen er en magnetisk rullelukke, og en justerbar låserem. Det fungerer upåklageligt og jeg er tilhænger af de kraftige stroppe, der virker solide og kan holde i mange år. Der er fortil på taskerne en mindre sidelomme med tappede lynlås, således det også er 100 % vandtæt. Det er en god ide med sidelomme, hvor de vigtigste små ting kan opbevares, og hvor der er nem adgang uden at skulle åbne hele tasken.

Man kan få taskerne i 2 forskellige autentiske farver (beige, antracit), udover den valgte Army grønne, og med de sorte spænder og lyse læder, så er der dømt både råt og eksklusiv udseende. Taskerne er forbundet, hvor der øverst er et håndtag til at bære taskerne og nederst er MIK monteringsbeslag.

Taskerne fastgøres på bagagebærer via Click-nGo-funktionen og med AGU’s eget “swinglock” system holdes de på plads. Click-nGo og MIK systemet er et godt og sikkert valg og det integreres fint mellem taskerne og det er nemt at klikke taskerne af og på med et enkelt tryk. “Swinglock” spænderne kan justeres i længden og tilpasses stort set alle bagagebærere.

Konklusion

AGU Convoy dobbelt cykeltaske er et stilfuld, frisk pust til de mere traditionelle cykeltasker på markedet. Taskerne er udført i et kraftigt slidstærk bomulds materiale som er 100 % vandtætte. Farverne er flotte og detaljer som læderstroppe, let tilgængelig sidelomme med lynlås og magnetisk rullelukke løfter kvaliteten yderligere. De klikkes nemt af og på og sidder 100 % fast på bagagebærer. Et nemt, stilfuldt og sikkert valg til pendleren og tour cyklisten!

Pris og tilgængelighed

Vejledende pris: 1299,-

Funktionalitet 8
Design 9
Montering 9
Pris 8
8.5
Tags fra indlægget
,
Mere fra Troels Balskilde Stoltenborg
Test: AGU Convoy Sling Urban styrtaske
Tasker til styret kender vi fra gravel og tour cykling, men hvorfor...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.