Test: AGU Fuse Venture Vest

Jeg har prøvet Fuse Venture Vest og er super tilfreds med den. Vesten er lavet af 100% Dull nylon yderstof, som er meget let, men stadig giver isolerende varme. Den holder mig varm, når vejret kræver det, og er samtidig let, hvilket øger bærekomforten. Det er fantastisk at have en ekstra beskyttelse mod kulden, når jeg cykler på kolde dage. Og når vejret er blevet varmere op ad dagen, har jeg nemt kunne folde vesten sammen og opbevare den i min cykeltaske eller rygsæk.

Jeg kan godt lide, at vesten har en hætte. Både for syns skyld og fordi det giver den ekstra anvendelsesmuligheder. Jeg kan også godt lide, der er tre lommer med lynlås på forsiden af vesten, da det giver mig mulighed for at have let adgang til et udvalg af små ting og sager. Refleksdetaljerne holder mig synlig i mørket, hvilket giver en ekstra følelse af sikkerhed. Jeg valgte armagnac-farven, som ser rigtig flot ud og er super sporty. Armagnac er som bonusinfo brændevin lavet af destilleret hvidvin – det giver mig lidt ekstra at varme mig på derude, og stærk trang til en lille glas tilbage fra turen.

Vesten har en ret stor pasform, da den skal passe til både mænd og kvinder og derfor naturligt nok ikke er figursyet. Det kan give den et lidt poset udseende, især hvis man er en lille kvinde som mig. Small er den mindste størrelse, og den som passer til mig på 168 og 58 kg. Men selvom vesten ikke er den mest feminine, har det ikke ødelagt min køreglæde, når jeg har den på.

Selvom jeg er virkelig glad for Fuse Venture Vest, er der en ting, jeg gerne vil nævne. Når jeg kører ned ad bakker og bjerge, kan vinden nogle gange trænge ind gennem lynlåsen, hvilket kan være lidt køligt. Jeg ville ønske, at der var noget vindbeskyttelse under lynlåsen for at undgå dette. Derfor har jeg ofte brugt min almindelige vest indenunder, når jeg ved, at jeg skal på en længere tur. Det er ikke noget stort problem, men værd at bemærke.

Konklusion

Alt i alt kan jeg varmt anbefale Fuse Venture Vest. Den holder mig varm, er let at bære og den bidrager til et lækkert look, der varierer fra det normale stramme strømlinede race-tøj.

Pris og tilgængelighed

Vejledende pris: 1049,-

Funktionalitet 8
Pasform og komfort 7
Design 8
Pris 8
7.8
Tags fra indlægget
, , ,
Mere fra Trine Balskilde Stoltenborg
Test: GripGrab Windster 2 Windproof Winter Gloves
GripGrab Windster 2 Windproof Winter Gloves er en velvalgt følgesvend til ryttere,...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.