Test: AGU Hiberno Winter Bibtights

Fra hollandske AGU har vi modtaget et par klassiske lange bibtights til vinterbrug, modellen er uden pude og derfor til brug med et par bibshorts indenunder. Fordelen ved at bruge dem som “overtræksbukser” er at man får endnu et beskyttende lag og så sidder et par bibshorts med pude altså bare mere tæt end et par lange bibtights med pude.

Vi har testet dem de seneste uger i den, indtil nu, ret milde vinter.

Design og detaljer

Hiberno Winter Bibtights har et meget klassisk og små endda småkedeligt design, de er sorte og opbygget af forskellige paneler for optimal pasform. Materialet er ret let og forholdsvis tyndt, det er dog stadig med opkradset inderside for at give ekstra isolering og beskyttelse mod vind og vejr. Materialet er ikke vandtæt, men virker som et termo-lag der lader kroppen ånde – uden at der kommer al for meget vind ind igennem materialet.

Hiberno Winter Bibtights går forholdsvis højt op omkring livet og holdes på plads af et par rimelig brede seler der kan strækkes ganske meget. Ryggen er lukket og med samme opkradsede inderside som resten af buksen.

Ved afslutningerne ved benene er en elastisk og indvendigt silikoneprint som forhindre dem i at glide op.

Bagpå er et enkelt diskret Agu logo i hvidt, eller er det holdt i et meget neutralt design.

Jeg har testet Hiberno Winter Bibtights i str. S og den størrelse er perfekt til mine 175 cm og ca. 67 kg., de sidder tæt – men uden at stramme eller noget i den stil.

Materialet er en kombination af polyamid og elastan, hvilket betyder at det kan strækkes ret meget. I praksis betyder det en tæt og meget behagelig pasform, da materialet smyger sig om kroppen.

Som nævnt indledningsvis, så er Hiberno Winter BIbtights blevet testet i den milde vinter vi har haft indtil nu, og her gør de det rigtig godt. De beskytter rimeligt mod vind og vejr, mens der bibeholdes en virkelig god komfort grundet det tynde og lette materiale. Kommer temperaturen under frysepunktet vil jeg nok personligt foretrække et par bibtights i lidt tykkere materiale, med lidt mere beskyttelse.

Konklusion

Hiberno Winter Bibgtights er et par klassiske, rimelig prisbilige, bibtights der kan trækkes over dine bibshorts når det bliver for koldt med korte rør. Den lette opkradsede inderside sikrer god komfort og holder på varmen, mens det lette materiale gør at de kan bruges både forår, efterår og vinter hvor der er behov for lidt ekstra beskyttelse.

Designet er meget klassisk, men materiale og pasform spiller 100% – så derfor kan jeg varmt anbefale Hiberno Winter Bibtights, så længe det ikke er til de helt kolde dage med grader langt under frysepunktet, her vil jeg mene at materialet simpelthen er for tyndt.

Til brug i mild vinter, samt forår og efterår på de kølige dage er de helt geniale!

Pris og tilgængelighed

Vejledende pris: 559,- / Set til 449,-

Funktionalitet 8
Pasform 9
Design 6
Pris 8
7.8
Tags fra indlægget
,
Mere fra Noel Juul Christensen
Holstebro Gravel Race 2021
D. 25. september afholder DGI Holstebro Gravel Race 2021. Som navnet antyder...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.