Test: AGU Shelter Large dobbelt cykeltaske

Her på redaktionen har vi kigget på beklædning og udstyr fra Hollandske AGU. Denne gang skal vi kigge på cykeltasker til pendleren, eller måske til en cykelferie.

AGU Shelter Large

Shelter Large er en dobbelt cykeltaske med en samlet kapacitet på hele 42 liter.

De to tasker sidder sammen med et bredt bånd der passer henover bagagebæreren. Den laves i sort og grå, jeg fik den sorte udgave til test.

Den bliver låst fast til cyklen dels med nogle stropper man spænder fast om bagagebæreren (det kan godt drille lidt de første gange) og dels to plastik tapper (KLICKfix beslag) der skal holde den nederste del af tasken fast til cyklen. Tapperne kan let justeres med en skruetrækker så de passer til ens bagskærm/bagagebærer beslag.

Nederste del af taskerne er forstærket med en hård plastikkant så de ikke kan folde sig og komme i kontakt med hjulet.

De er lavet i 100% vandtætte og miljøvenlige materialer og lukkes ved at rulle toppen sammen og spænde den med stropper på hver side.

Inde i tasken er der et lille polstret rum der kan rumme en 14 tommer laptop, eller en tablet, og en lille lomme til småting. Resten af tasken er et stort rum.

Shelter Large som en dobbelt taske vejer i sig selv kun ca. 1400 gram.

Konklusion

AGU Shelter Large er en vandtæt og rummelig dobbelt taske uden så mange dikkedarer. Den kan være lidt svær at sætte på cyklen hvis man har en almindelig bagagebærer. Den er dog kompatibel med MIK Systemet som kan købes separat, og som kan gøre montagen noget lettere. Men jeg testede den uden, og så skal man altså spænde 4 stropper på undersiden af bagagebæreren hvor det kan knibe med plads til hænderne. Men da det er en dobbelt taske, så er det heller ikke en der er let at bære rundt på når den er fyldt. Den er beregnet til en mere permanent montage på cyklen. Til prisen er det dog en rigtig god løsning hvis man skal have en større oppakning med på cyklen. Og den kan rumme rigtigt meget, så man skal også lige tænke over vægten og vægtfordelingen på cyklen inden man pakker løs.

AGU Shelter Large er en god løsning hvis man ofte skal køre med stor oppakning på cyklen, den klarede nemt at rumme indkøbene til en weekend, og hvis man også kører med rygsæk, så kan man have rigtigt meget med sig på cyklen.

Pris og tilgængelighed

Set til 799,-

Funktionalitet 8
Design 7
Pris 9
8
Tags fra indlægget
,
Mere fra Lars Lund Olsen
Test: Croozer Cargo cykelanhænger
Hvis man har valgt bilen fra, så skal man nogle gange have...
Læs mere
Join the Conversation

1 Kommentarer

Leave a comment
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.