Test: Airsmith Tri light

Vi skal her se nærmere på et sæt kompakte cykellygter fra Airsmith, lavet i flotte materialer.

Hvad er der i pakken?

I pakken finder vi lygten, en magnetisk holder og to kraftige gummibånd til montage, batterier, samt en brugsvejledning.

LLO_3088_Lars

LLO_3089_Lars

Design og funktionalitet

Jeg modtog et sæt med en forlygte og en baglygte til test. Materialerne er lækre, det er fræset aluminium i fronten, og en plastik bagside. Det er et par små lygter, de kan begge to nemt ligge i en jakkelomme. De benytter 2 stk CR2032 batterier der er inkluderet når man modtager lygten. De er altså ikke genopladelige, men de lover dog en brændetid på 25-30 timer ved konstant lys. Man tænder den ved at trykke på den røde knap. De kan lyse på 5 måder: Konstant, langsomt blink, middel blink, hurtigt blink samt pulserende. Man slukker lygten ved at holde knappen nede i et sekund.

De lyser ikke kraftigt, det er bestemt lygter som er i “bliv-set” kategorien, og ikke egnet til at køre på uoplyste veje.

LLO_3090_Lars

Desværre så er de ikke synlige fra siden, de overholder altså ikke gældende lovgivning for cykellygter. Det gælder både forlygten og baglygten, som de ses på disse to billeder.

LLO_3091_Lars

LLO_3097_Lars

Montagen af lygterne består i at montere det magnetisk beslag på cyklen med de medfølgende gummibånd. Det gik også nemt nok, men da lygterne er lavet af et ikke-magnetisk materiale har man monteret en skive bagerst på lygten som magneten kan holde. Denne skive faldt simpelthen af… på begge lygter… Det virker til at magneten er kraftigere end den lim der er brugt til at montere skiven.

LLO_3093_Lars

LLO_3092_Lars

Så snart man vil tage lygterne af holderen, så blev metalringen simpelthen sidden på holderen i stedet for på lygten.

LLO_3095_Lars

Konklusion

Airsmith Trilight lygterne har jeg meget svært ved at anbefale, både fordi de ikke overholder gældende lovgivning og fordi de gik i stykker i samme øjeblik jeg ville tage dem af cyklen.

LLO_3278_Lars

Hvis metalringen var limet bedre fast, så ville de være et sæt praktisk lygter til cyklisten i storbyen, de er nemme at have med, og nemme at klikke af og på cyklen.

LLO_3280_Lars

Som de er nu, så kan de ikke lovligt være eneste lys man har på cyklen. Det, sammen med den tvivlsomme montage, betyder vi desværre rammer de lave karakterer for Airsmith Tri light lygterne.

Pris og tilgængelighed

Set til 199,- for et sæt.

Funktionalitet 3
Design 5
Pris 5
4.3
Tags fra indlægget
,
Mere fra Lars Lund Olsen
Test: Selle Royal Lookin Evo sadel
Vi skal her se på en klassisk hverdagssaddel fra Selle Royal, der...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.