Test: Astral Protect arm/benvarmere

Med et efterår der kommer snigende er løse ærmer og løse ben en nødvendighed i garderoben, når temperaturen kommer ned omkring de 15 grader. Der findes mange forskellige løse ærmer og løse ben, til forskellige situationer – nogle er vandtætte, andre vindtætte, mens andre er helt tynde og kun beskytter mod solens UV-stråler. Se evt. vores artikel omhandlende at forlænge sæsonen med læse ærmer og ben.

Design og funktionalitet

Protect-serien fra danske Astral er velegnet til mellem-sæsonen, altså forår og efterår, da både arm og benvarmere er lavet i blødt ribstof – en blanding af spandex og nylon som giver et materiale der kan strækkes enormt meget. Materialet er ikke specielt tykt, men giver alligevel en udmærket beskyttelse mod vind og vejr, dog uden at være hverken vind eller vandtæt. Det forholdsvis tynde materiale gør også at bevægeligheden og pasformen er god, dog er der tale om one-size for både arm og benvarmere og nærmer man sig XL størrelsen normalt, tænker jeg ikke pasformen er optimal. Undertegnede der nornalt ligger mellem M og L i cykeltøj oplevede en fin, men tæt, pasform på både ben og ærmer.

Ærmer, såvel som ben, er udført således at de understøtter kroppens naturlige bevægelighed, hvilket bl.a. betyder at der ved albuer og knæ er gjort plads til mere bevægelighed end midt på låret eksempelvis – en fin detalje der viser at der er tænkt over tingene.

På ærmer og ben er der indvævet et diskret Astral logo i hvidt, som er det eneste der bryder den sorte overflade og det “ribbede” design som måske vil dele vandene. Nogle vil måske foretrække en jævn sort overflade, mens andre vil værdsætte den øgede bevægelighed som dette materialer giver.

Modsat mange andre, så har Astral valgt ikke at brug silikone-kanter på Protect-serien her, istedet holdes både ærmer og ben på plads med en almindelig elastikkant både oppe og nede, en løsning der dog omvendt fungerer som den skal.

Konklusion

Protect-serien fra Astral er et glimrende bud på et par prisbillige løse ærmer og ben i et design der giver god bevægelighed og en glimrende komfort. Der er ingen særlig beskyttelse mod vind eller vand, så de er mest rettet mod de kølige dage, og ikke så meget de blæsende eller regnfulde.

Et komplet sæt fås til under 300,- og så har man pludselig forlænget sæsonen og da de er “one-size” kan de måske endda også deles i husstanden!

Pris og tilgængelighed

Astral Protect armvarmere – 129,-
Astral Protect benvarmere – 149,-

Køb Astral Protect-serien

Funktionalitet 9
Pasform 8
Design 7
Pris 10
8.5
Tags fra indlægget
Mere fra Noel Juul Christensen
Sådan bliver du synlig i trafikken
Som cyklist er det altid vigtigt at være synlig i trafikken, uanset om...
Læs mere
Join the Conversation

2 Kommentarer

Leave a comment
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.