Test: GripGrab Merino Polyfibre Lightweight Beanie

Danske GripGrab har et ret imponernede udvalg af hjelmhuer, mange af dem er dog også velegnede til fritidsbrug og denne er én af dem.

Merino Polyfibre Lightweight Beanie er en let hjelmhue i en 50/50 kombination af polyester og merinould. Denne kombinationer giver det bedste fra begge verdener, polyester der er slidstærkt, hurtigttørrende og strækbart, kombineret med merinould som er temperaturregulerende, lækkert at røre ved og bakteriehæmmende.

Hjelmhuen fås i klassisk sort, eller en flot navy farve – så man har mulighed for at matche den med resten af outfittet, selvom den måske vil være skjult af hjelmen. Der er ligeledes 3 forskellige størrelser, så man får en der passer til lige præcis ens hoved.

Materialet har både gode isolerende egenskaber, så den beskytter mod vind og vejr i de kolde måneder, men åndbarheden er stadig rigtig god, så man kan komme af med varmen hvis man giver den gas, eller måske bare bruger hjelmhuen i overgangsperioden.

Hjelmhuen sidder rigtig fint og har en god størrelse, den passer min hovedform glimrende og giver beskyttelse af hovedet samt ørerne, uden at være hverken for kort eller for lang. Den sidder ikke 100% tæt, men der er lidt luft øverst – dette nok for at gøre den lidt mere casual hvis man bruger den i fritiden. Det er dog omvendt ikke noget der har generet mig under hjelmen!

Jeg har testet hjelmhuen over vinteren i minusgrader samt op til omkring +10 grader og jeg er imponeret over hvor åndbar den er! Efter en cykeltur med høj intensitet er huen fugtig udvendig, men helt tør indvendigt, da den har ledt al overskudsvarme væk – dette vidner om hvor effektiv den er!

Materialet er forholdsvis tyndt, men giver stadig den gode isolerende effekt på de kolde dage.

Konklusion

Merinould er et fantastisk materiale med imponerende temperaturregulerende egenskaber som virkelig kommer til sin ret her, kombineret med polyester der er både slidstærkt og giver ekstra stræk i materialet. Nogle vil måske savne en vindstopper på de helt kolde/blæsende dage, men jeg har ikke i testperioden savnet det – den har ydet rigtig fin beskyttelse uanset vind og vejr.

Opskriften er jo egentlig ret simpel, men det virker bare gennemført og i den sædvanlige høje GripGrab kvalitet.

Pris og tilgængelighed

Vejledende pris: 229,-

  • Køb GripGrab Merino Polyfibre Lightweight Beanie
Funktionalitet 10
Komfort 10
Design 8
Pris 7
8.8
Tags fra indlægget
,
Mere fra Noel Juul Christensen
LED Lenser XEO 19R Unboxing
Vi har modtaget LED Lenser’s helt nye XEO 19R til test –...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.