Test: GripGrab Windster 2 Windproof Winter Gloves

GripGrab Windster 2 Windproof Winter Gloves er en velvalgt følgesvend til ryttere, der ønsker at fortsætte med at cykle på kolde vinterdage. Disse handsker holder vindafkølingen væk fra hænderne og giver den nødvendige varme, komfort og kontrol, du har brug for, for at kunne fortsætte med at cykle på bedste vis.

Disse handsker er designet med et førsteklasses vindtæt strækmateriale på bagsiden og med et blødt fleece-for for varme, komfort og isolation. Derudover har handskerne en polstret håndflade med forbedret greb og en blød svedvisker på tommelfingeren, som hjælper med at tørre sved – men dog oftest vinterløbenæse af – i løbet af turen. Det er oftest mørkt, når jeg cykler om vinteren, så de gule med ekstra reflekterende detaljer for øget synlighed er af stor betydning for at føle mig sikker på cyklen. De fås ellers også i sorte.

Handskerne er solgt som touchskærm-kompatible, så smartphone eller GPS kan bruges med dem på og varmen bibeholdes. Det lykkes mig dog aldrig at få det til at fungere. Men måske jeg bare er for utålmodig eller ikke har teknikken, da jeg er vokset op med almindelige handsker, der altid skal af for at kunne betjene finmekanik og nu diverse devices.

Windster 2 Windproof Winter Gloves har en høj åndbarhedsvurdering på 15K (15.000 g/m²/24h), hvilket betyder, at mine hænder ikke er blevet helt våde, selvom jeg har svedt. Derudover har handskerne en PFC-fri DWR-belægning på ydersiden, som gør handskerne modstår let regn og vejstænk mv. Men det skal bemærkes, at de ikke har en vandtæt membran, så i kraftig eller vedvarende regn blev mine hænder våde.

Handskerne er lavet af 80% genanvendt materiale, hvilket er et godt skridt mod mere bæredygtige produkter.

Konklusion

Samlet set er GripGrab Windster 2 Windproof Winter Gloves et godt valg for cyklister, der ønsker at fortsætte med at cykle på de koldere vinterdage, når temperaturen er under 7-10 grader, og vinden bærer en bidende kulde med sig. Disse handsker giver den nødvendige komfort, så du kan fortsætte med at cykle på de tørre eller halvvåde vinterdage med varme og tørre hænder.

Pris og tilgængelighed

Vejledende pris: 549,-

Funktionalitet 8
Pasform og komfort 8
Design 8
Pris 7
7.8
Tags fra indlægget
,
Mere fra Trine Balskilde Stoltenborg
Test: AGU Fuse Venture jakke
Koldt vejr er ikke længere en undskyldning for ikke at komme ud...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.