Test: NOWpresso mobil espressomaskine

NOWpresso har lavet en transportabel espressomaskine som vi har været så heldige at få til test. Den har en fantastisk størrelse til lige at have med i rygsækken på din mountainbike tur. Jeg er utrolig glad for kaffe, så jeg er super spændt på hvor fedt det bliver at have den med på MTB hygge ture i skoven, hvor man lige har mulighed for at sidde og nyde en kop kaffe.

Hvad er der i kassen?

I kassen finder du nedenstånde:

 • NOWpresso kaffemaskine på batteri
 • Manual
 • USB-Lader
 • 12V lader til bilen

Design og funktioner

NOWpresso Gold transportabel Espresso Maskine er lavet så outdoor folk kan få en lækker kop kaffe ude i naturen uden at gå på kompromis med kvaliteten. Når man er glad for ordentlig kaffe, så drikker man helst ikke pulverkaffe også kaldet Nescafé. Nescafé er for mig et NO-GO. Det smager simpelthen ikke godt nok. Så jeg er vildt glad for denne maskine, og man må jo ikke gå ned på udstyr.

Så uanset om du rejser, er på MTB hyggetur, ude og rejse, kan du nu nyde en frisk og perfekt espresso, som automatisk laves til dig med et enkelt tryk på en knap! Ja det er rigtigt der er kun “en” knap, så man får ikke en maskine der er nemmere at bruge end denne her.

Man starter med at sætte en kapsel i, så fylder du vand i til “maks” og trykker på knappen, og så går der små 5 mininutter og så er der en dejlig espresso til dig. På en fuld opladning kan den lave 3 kopper kaffe, hvis den skal varme vandet op. Nu skriver jeg godt nok 3 kopper, men jeg vil nok kalde det espresso shots. Det er ikke en stor kop, jeg vil kalde det en lille kop. Men her vil jeg så sige at 3 små kopper kaffe er bedre end ingen kaffe.

Man har mulighed at bruge kogende vand, hvis man evt. er på camping, og har et gasblus. Hvis man bruger kogende vand skriver NOWpresso at den kan lave op mod 200 kopper. Denne del kommer jeg nok også til at bruge i fremtiden, da vi tit er i skoven med campinvognen på tur, hvor vi kun har gas og 12V så kan jeg koge vandet og lave en god kop kaffe med NOWpresso.

Nowpresso er kompatibel med originale Nespresso-kapsler, L’Or, Moccona, Douwe Egberts, Starbucks og dybest set alle aluminiumkapsler. Plastkapsler anbefales ikke, da de er for svære at gennemtrænge.

Til vægt nørderne så er det ikke noget for jer at have med i rygsækken, da den vejer 890 gram, men for jer der er afsted for at hygge jer betyder 890 gram i rygsækken ikke noget – bare man kan få en kop kaffe.

NOWpresso er udstyret med et lille LED display, hvor den viser om den er ved at varme vandet op eller om den er ved at lave kaffe til dig. Fedt med det lille display.

NOWpresso passer rent faktisk i drikkedunksholderen på cyklen. Den har ca. samme tykkelse, og en anelse længere end de store 750ml dunke, er dog ikke sikker på den bliver siddende når man kører på sporet i skoven med hop/drop og det hele.

Specifikationer

 • Størrelse: L 253 x B 83 x D 78 mm
 • Vægt: 890 g
 • Optimalt pumpetryk: 15 Bar
 • Infusionspumpetryk: 8 – 12 Bar
 • koldt vand: fuld opladning giver 3 kopper kaffe
 • Kogende vand: fuld opladning giver op til 200 kopper kaffe
 • Aftageligt litiumbatteri: 28.08 WH

Konklusion

Er man på hygge tur på mountainbiken eller vandre tur i naturen er denne maskine uundværlig. Nu har jeg brugt den en del gange, og jeg synes personligt den er fed at have med på tur.

Jeg havde i første omgang ikke opdaget at den “kun” kunne lave 3 kopper kaffe på en opladning. Men efter at have kigget lidt nærmere på hvilken energi der skal til for at få vandet op i temperatur så giver det meget god mening. Selv om det er små kopper den laver, så er det en super god kop kaffe, jeg vil sige at hvis jeg sammenligner med de store nespresso maskiner så laver denne lille maskine mindste lige så god en kop kaffe. Det smager rigtig godt.

Så på trods af at den “kun” kan lave 3 kopper så er det en lækker maskine. Jeg har umiddelbart ikke fundet andre modeller inden for denne branche med indbygget batteri. Så kan du nøjes med 3 kopper på din tur så er den absolut værd at få købt for at have med på sine ture.

Pris og tilgængelighed

Vejledende pris: 1275,-

Funktionalitet 8
Design 9
Pris 8
8.3
Tags fra indlægget
, ,
Mere fra Troels Ennemark Høiriis
Test: G-Form Elite Knee-Shin Guard – Youth & Elite Knee Guard
G-Form er et amerikansk firma der har deres kerneområde indenfor produktion og udvikling...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.