THRIVE – Beer that makes you better

Øl og topidræt er normalt ikke noget man forbinder med hinanden, ja de er nok hinandens modsætninger vil mange sige. Men hvad gør man så, når man gerne vil nyde smagen af øl uden alkoholens negative virkninger på restitutionen efter en hård træning. Det spørgsmål stillede folkene sig firmaet Thrive sig selv, og dermed var grundlaget for at lave en, hvad de kalder, “Verdes første sportsøl”.

Lidt baggrund om Belgiske producerede “Thrive”

Thrive er Belgisk og brygget som en normal øl, og med de samme 4 ingredienser: Vand, byg, humle og gær. Firmaet fremhæver; “at de undgår alkohol ved at bruge en patenteret gær, der ikke omdanner de sukkerstoffer, der frigives fra byg til alkohol under gæringen. På den måde behøver vi ikke at fjerne alkohol fra vores øl og bibeholder en god smag og fylde”. Vigtig nok lige at nævne at reglerne i Danmark for alkoholfri øl er at de må markedsføres som alkoholfri, selvom de faktisk ligger på 0,3 procent.

Den nok vigtigste forskel på Thrive og anden alkoholfri øl er, at der der bliver tilføjet høj kvalitetsprotein i brygge processen, og protein er et vigtig næringsstof i den naturlige proces med at genopbygge og reparere muskelvæv efter træning og konkurrence, så det giver jo god mening.

At besøge deres hjemmeside giver en mulighed for at lære mere om øllets indhold og her bliver jeg også forsikrer om, af deres tilknyttede ernæringseksperter, at Thrive indeholder alle de næringsstoffer der er nødvendige for en god restitution.

Smagen beskrives af firmaet, som en blond øl med en humlearoma. Balancen mellem bitterhed og sødme giver en høj drikkelighed efter sport og smagsmæssigt kan Thrive beskrives som frugtagtig med noter af tropiske og citrusfrugter.

Det kunne jeg nok ikke beskrive bedre selv, og jeg er faktisk enig. Thrive er et godt bud på en alkoholfri øl, hvor smagen af humle er i den lette ende og citrusagtigt. Den er nem at drikke og gør sig rigtig godt en varm dag efter en god omgang på landevejen eller grusstierne og gerne serveret kold. Den kan både drikkes direkte fra dåsen eller serveret i glas.

Om jeg vil drikke en Thrive efter alle mine træningspas, tror jeg næppe, men det min oplevelse og holdning at nyde en øl med ligesindede efter at have præsteret på cyklen giver en masse til det sociale aspekt. At den så er alkoholfri, smager godt og tilmed bidrager til optimal restitution er da bare en win win.

Pris og tilgængelighed

Thrive Beer købes direkte på Thrive Beer’s webshop

Priseksempel: 6-pack koster 14,90 eur.

Mere fra Troels Balskilde Stoltenborg
Test: NoRain Bicycle Poncho
NoRain Copenhagen er et brand der har specialiseret sig i at rådgive...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.