Zwift: Hvad koster det?

Zwift er abonnementsbaseret og koster i skrivende stund 14,99 EUR om måneden, svarende til små 100 DKK. Helt nye brugere har mulighed for at teste platformen af gratis i 7 dage, inden man skal tegne abonnement. Vælger man at fortsætte på den gratis udgave er man begrænset til at køre maksimalt 25 km. pr. måned og det rækker altså ikke langt når først man er bidt af det!

Abonnementet betales forud og man betaler kun for én måned af gangen, det betyder også at man hurtigt kan opsige det hvis det viser sig ikke at være noget for en. Ydermere er der også mulighed for at pause ens Zwift abonnement hvis man bliver skadet, er på ferie eller af andre årsager ikke får det brugt i en periode. Man har ogås mulighed for helt at stoppe abonnementet over sommeren eksempelvis, for så at genoptage det igen når vinteren banker på døren.

Gratis for børn under 16 år

Er man selv, ellers ens børn, under 16 år, er det muligt at få en gratis Zwift konto. Det kræver lidt manuelt arbejde og en ligeledes en manuel opdatering af abonnementet én gang om året, men til gengæld sparer man så knap 1200,-

Kan man dele en Zwift konto?

Det korte svar er nej – der kan kun være én bruger pr. konto, så er man flere i familien der ønsker at Zwifte, skal man have (og betale for) hver sin konto. I teorien er der dog intet i vejen for at flere bruger samme konto, udfordringen er at man på ens konto er opsat med højde, vægt, FTP osv. som er afgørende for oplevelsen i Zwift. Ydermere vil aktiviteterne gemmes samlet ét sted, så samlet set er det ingen god løsning.

Tags fra indlægget
Mere fra Noel Juul Christensen
Test: ABUS Viantor Quin cykelhjelm
ABUS har for nyligt opdateret en række af eksisterende hjelme, de har...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.