Nordthy Mini Müsli bars

Nordthy er et dansk foretagende som gør sig i alt fra brød og kager, til slik og deriblandt også müsli barer. Nordthy er en gammel dansk virksomhed der har eksisteret siden 1966 og som løbende har opkørt konkurrenter for idag at være en markant spiller på markedet med et ret omfattende sortiment.

Deres Mini Müsli Bars hører til i kategorien “Snacks” og selvom det måske ikke er oplagt til cykelrytteren, så giver de alligevel ret god mening som hurtig energi når man er på farten.

Posen består af 10-12 mini bars der er nemme at indtage og fylder minimalt, man kan derfor sagtens have et par stykker liggende i baglommen hvis man er ved at gå sukkerkold og skal have noget hurtig energi, at de så samtidig smager vildt lækker er jo bare en ekstra bonus! Det er nærmere slik, end det er “energi-barer”, men hvis alternativet er en snickers eller marsbar til hurtig at få blodsukkeret i vatter igen, så er dette et rigtig fint alternativ.

Der er pt. 3 forskellige smagsvarianter, tranebær, abrikos og æble og det er alle müsli barer med chokoladebund – lækkert!

Hvis man foretrækker et sundere alternativ på cyklen, så er de altså også ret geniale til at tage den lille sukkertrang, så man undgår at spise en hel pose Haribo eller gå på rov i køleskabet.

Priser

Vejledende pris: 15,- pr. pose

Noel er redaktør på CykelStart.dk og en ivrig motionist der kører både MTB, racer og cross - man må jo ikke gå ned på udstyr!

Vær den første til at kommenterer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.