Nyheder fra CKM 2014

I fredags drog undertegnede og Michel Christensen til CKM 2014 (Også kaldet Cykelmessen) der afholdes i DGI-huset i Vejle. Messen er åbent fra torsdag til og med søndag og er en lukket messe for indkøbere og pressen, på nær lørdag hvor den er åbent for alle mod betaling af entré.

Det er første gang Jeg deltager på CKM og jeg har derfor ikke mulighed for at sammenligne messen med tidligere år, men med 1 stor hal og 2 mindre haller var der rigtig meget at se og røre ved og det var en rigtig fin blanding af de store velkendte brands og så de mindre brands som man måske ikke lige støder på i enhver cykelforretning. Naturligvis er det småt med revolutionerende nyheder og produkt-lanceringer i forbindelse med CKM, det virker mere som en messe hvor de forskellige distributører og producenter får vist alle Deres produkter frem og så naturligvis også eventuelle nyheder der nok typisk vil være blevet lanceret i forbindelse med EuroBike messen der afholdes i Tyskland. Det betyder også at flere af de helt store distributører og producenter slet ikke deltager på CKM og det er måske nok en smule tynd, men omvendt vil man typisk også i forvejen være bekendt med alle Deres kommende produkter, hvorfor en deltagelse i messen måske virker overflødigt for Dem.

I galleriet nedenfor findes der udvalgte highlights og ca. 70 billeder fra messen som var præget af racer-cykler, MASSER af el-cykler i alle afskygninger og så så man også en del forskellige cykellygter, som dog mange lignede hinanden til forveksling.

//galleri.cykelstart.dk/#!album-0

Vi ankom kl. 10.00 og tog derfra omkring kl. 15.00, mættede af indtryk og med lommerne fyldt med visitkort fra nye spændende producenter og distributører som vi skal have indledt samarbejde med – så i kan roligt glæde Jer, der kommer til at ske masser af spændende ting hen over efteråret, vi går bestemt ikke i vinterhi!

Tags fra indlægget
, ,
Mere fra Noel Juul Christensen
Test: Force Fashion Bibshorts
Fra tjekkiske Force har vi de sidste uger haft lejlighed til at...
Læs mere
Join the Conversation

1 Kommentarer

Leave a comment
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.