Test: Craft Hale Glow Jersey

Hale Glow er en klassisk jersey der fås i udgaver til både mænd og kvinder samt i flere farver. Craft betegner pasformen som “regular fit” og den er med flere fine detaljer.

Design og detaljer

Jersey’en er med gennemgående lynlås, en lille krave og ærmerne er laserskårne for en clean afslutning og en hel tæt pasform omkring armen. Det ser bare godt ud når man ikke har den kant ved ærmerne som en elastik potentielt kan give.

Der er mesh-paneler ned langs siderne for maksimal ventilation og åndbarhed, mens der er flere reflekterende elementer som giver ekstra synlighed.

Omkring livet er der, på bagerste del, den klassiske elastikkant med silikoneprint indvendigt til at holde jersey’en på plads, så den ikke kryber op.

Bagpå er 3 åbne lommer til pumpe, slange, energi mv., mens der er en lille lomme der lukkes med lynlås på ydersiden af én af lommer. Den er desværre ikke stor nok til at rumme en smartphone, men den kan evt. bruges til nøgler eller tilsvarende.

Komfort og pasform

Craft betegner pasformen som “Regular Fit”, men jeg oplever nu, i forhold til mange af deres andre modeller, at pasformen er ret tæt. Jeg har testet jersey’en i str. S og den sidder helt tæt til mine 65 kg. fordelt på 175 cm., så er man ikke til “race fit” så skal man måske vælge nummeret større end man normalt ville.

Med det sagt, så sidder jersey’en rigtig godt og det tynde og luftige design gør den meget velegnet til brug på de varme dage over sommeren, da man nemt kan komme af med varmen.

Lommerne bagtil rummer fint det man normalt har brug for at medbringe, men jeg savner lidt mere plads i lommen med lynlås.

Konklusion

Hale Glow Jersey er en rigtig fornuftig jersey til rytteren der søger en let og luftig jersey med god ventilation og en ret tæt pasform. Den sidder både tæt omkring kroppen og ved ærmerne takket være de laserskårne afslutninger – det ser bare godt ud!

Bagpå fine lommer og flere reflekterende elementer for øjet synlighed.

Samlet set en ret fornuftig jersey til en rimelig pris – lige under 600,-

Pris og tilgængelighed

Vejledende pris: 599,-

7 Funktionalitet

8 Design

9 Pasform

8 Pris

8
Dette indlæg er tagget med
, ,
Mere af Noel Juul Christensen

Test: CamelBak Rogue rygsæk

Vi har tidligere testet og anmeldt forskellige CamelBak rygsække med vandblære til...
Læs mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.