Test: Isadore Echelon Vest

Fra Isadore’s top-serie, Echelon, har vi igennem næsten et år, testet deres vindvest.

Echelon Vest, eller Gilet som er det officielle navn på produktet, er super let, fylder minimalt, men stadig med vindstopper foran. Med en pris på ca. 900,- forventer man lidt udover det sædvanlige, mon forventningerne indfries?

Design og detaljer

Som nævnt indledningsvis, så er Echelon vesten lavet i super lette og luftige materialer. Bagtil er den, fra skuldrerne og ned, lavet med luftig mesh og på skuldrerne og foran er der brugt et schweizisk vindtæt materiale fra Schoeller der består af hele 3 lag.

Front, samt skuldre, er vindtætte og er også i mindre omfang vandafvisende. Det tynde og lette materiale gør at den nemt kan pakkes sammen og opbevares i ryglommen, så den kan hives frem hvis vejret pludselig skifter!

Der er gennemgående lynlås foran, der kan åbnes både for oven og forneden – sidstnævnte er super praktisk hvis man lige skal have fat i noget fra jersey’ens ryglommer, eller man blot har brug for lidt luft.

Kraven giver lidt beskyttelse af halsen og i livet er der en smal elastik til at holde vesten på plads – elastikken er med udvendigt med refleks og indvendigt med silikone.

Indvendigt er materialet keramisk coated for at gøre friktionen minimal når man tager den af og på, igen en ret fin detalje der viser der virkelig er tænkt over tingene.

Pasformen er tæt, men ikke helt “race-fit”, jeg har testet den i str. S som er passende til mine 175 cm. og 66 kg.

Konklusion

Echelon Vesten er med sine ca. 900,- en forholdsvis dyr vindvest, men den er kan også lidt mere end de fleste vindveste. Først og fremmest er der tale om materiale-valg fra øverste hylde, lækre materialer der kan strækkes ganske meget, er rare at røre ved og samtidig giver en god beskyttelse. Det er vesten du bruger i overgangsperioden hvor man har brug for permanent beskyttelse, eller hvor man ønsker at have en vest med i baglommen der kan give hurtig bekyttelse mod vind og vejr.

Designet er på én gang diskret, lækkert og stilfuldt – uden nogle larmende logoer, men blot et pænt klassisk design og en lækker kvalitet!

Pris og tilgængelighed

Vejledende pris: Ca. 900,-

Funktionalitet 9
Komfort og pasform 9
Design 8
Pris 6
8
Tags fra indlægget
, , ,
Mere fra Noel Juul Christensen
Test: GripGrab Neoprene Glove
Én af GripGrab’s nyeste produkter er Deres Neoprene Glove, en handske der...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.