Test: Endura SingleTrack Windproof MTB handsker

Endura blev grundlagt i Skotland i 1993, med en vision om at forbedre ydeevnen og funktionaliteten af cykeltøj for alle. Endura har længe været kendt for at levere udstyr af høj kvalitet til bl.a. mountainbikeentusiaster og vi tester denne gang om de vindtætte SingleTrack handsker lever op til den høje standard.

Design og detaljer

Endura SingleTrack Windproof MTB handskerne udført i softshell på oversiden, med knobeskyttelse i TPU. Det gør handsken let og smidig, mens TPU-beskyttelsen tilføjer styrke og robusthed. Tommelfingeren er desuden forsynet med fleece på oversiden, der giver mulighed for at tørre sved væk med handsken.

Håndfladen er udført i et mikrofibermateriale og forsynet med silikoneprint, for at optimere grebet. For give den bedst mulige føling med grebet, er handsken uden for eller stødabsorbering i håndfladen.


Handsken lukkes med en velcrostrop, der sikrer at handsken sidder godt fast og samtidig gør det nemt at tage den af og på.

Endura SingleTrack Windproof MTB handskerne findes i 4 farver.

Komfort og funktionalitet

Jeg fik handskerne til test i det allerseneste efterår og vejret blev hurtigt mere vinterligt. Handskerne er derfor testet i temperaturer fra 7-8 grader og til en smule under frysepunktet.
Endura SingleTrack Windproof er ikke en decideret vinterhandske, men er let foret. I temperaturer ned til 3-5 grader klarer handsken sig glimrende og den vil derfor kunne bruges langt hen på sæsonen for de fleste. I de rigtigt kolde perioder hvor temperaturen kommer under frysepunktet, bliver handsken til den tynde side for mit vedkommende.

Handskerne holder til gengæld vinden ude som de lover og det gør komforten rigtig god. Selv på fugtige og kolde efterårsdage, gør handskerne sig glimrende og vil kunne sikre lune hænder i lang tid. Desuden er handskerne udført i et kraftigt materiale og de virker robuste og slidstærke. På trods af dette er de stadig smidige og giver en god fornemmelse af kontakt med cyklen.

Konklusion

Endura SingleTrack Windproof er et par lækre handsker, der i det danske klima vil kunne dække en stor del af sæsonen for mange MTB-ryttere. De gør sig godt bemærket med en god pasform, god funktionalitet og en fornuftig kvalitet. Alt sammen til en yderst overkommelig pris.

Pris og tilgængelighed

Funktionalitet 9
Komfort og pasform 9
Design 8
Pris 8
8.5
Tags fra indlægget
,
Mere fra Michael Møller
Muc-Off Silky Suspension Serum
Britiske Muc-Off, som vi kender som en af de store spillere indenfor...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.