Test: Flowlife Flowgun Go! massagepistol

Massagepistoler er det nye sort, det er der vist ingen tvivl om. Er man på Instagram eller Facebook og har vist interesse for sport og fitness, så er man med stor sandsynlighed blevet bombarderet med reklamer den seneste tid. Massagepistolens opgave er kort fortalt at øge blodcirkulationen, stimulerer bindevævet og kunne give massage på helt specifikke punkter – af dig selv, eller din mand/kone/kæreste.

Flowlife er én af de nye producenter af disse massagepistoler og vi skal i denne omgang kigge på den “lille” af de to modeller der pt. er i deres sortiment. Flowlife Go! hedder modellen og den fås pt. til omkring 1800,- danske kroner.

Hvad er der i kassen?

Flowgun Go! kommer i en fin taske med hård skal, der yder beskyttelse ved både opbevaring og transport. Den er således nem at have med på farten, uanset om det er i forbindelse med træning eller på ferien.

I tasken finder man:

 • Flowgun Go!
 • 6 massagehoveder
 • 220 volt oplader
 • Vejledning
 • Pudseklud

Se vores unboxing af Flowgun Go! nedenfor.

Specifikationer

 • Op til 2800 slag i minuttet
 • 5 vibrationsniveauer
 • 10 mm slaglængde
 • 50-60 db lydniveau
 • 7-8 timers batteritid
 • Vejer 903 gram
 • Inkl. 6 massagehoveder

Design og funktioner

Flowgun Go! er udført i sort plast og har en lækker gummi-agtig overflade, det gør at man har et godt greb omkring massagepistolen. Den vejer lige over 900 gram og har kun én enkelt knap man skal forholde sig til. Tryk én gang og den tændes, trykker man igen skifter den imellem de ialt 5 vibrationsniveauer, hvorefter den slukker. En række dioder indikerer hvilket niveau man er på, og umiddelbart under sidder en tilsvarende række dioder der indikerer hvor meget batteri der er tilbage. Det er super simpelt og fungerer udmærket, jeg havde dog nok foretrukket at man kunne skrue op/ned istedet for at skulle igennem alle 5 niveauer hver gang.

Vibrationsniveauer

 • Level 1: 1700rpm
 • Level 2: 2000rpm
 • Leverl 3: 2250rpm
 • Level 4: 2530rpm
 • Level 5: 2800rpm

I bunden af Flowgun Go! er indgang til den medfølgende 220 volt oplader, og det indbyggede batteri giver mellem 7 og 8 timers batteritid, så opladning er ikke noget man behøver bekymre sig ret meget om! Når den skal oplades tager det ca. 3 timer, så det er også overkommeligt.

I pakken får man 6 forskellige massagehoveder og i den medfølgende vejledning er en kort forklaring af hvordan de forskellige massagehoveder kan/skal bruges. Der er et stort rundt massagehoved til brug på størstedelen af kroppen, et blødere hoved til mere sensitive områder, et fladt hoved til eksempelvis brystet, et “spids” hoved til meget specifikke områder, en “spartel” til områder hvor der ikke er så meget plads og en “fork” til armene. Man er derfor dækket ret godt inde med disse 6 massagehoveder og efter noget tid får man sikkert fundet sine favoritter og ved hvor og hvornår de skal bruges for bedst mulig effekt på ens krop.

Flowgun Go! har en indbygget timer der aktiveres efter 10 minutter, som også bør være rigeligt til en god massage af det meste af kroppen.

Sådan virker den

FlowGun Go! kan bruges på næsten hele kroppen, blot ved at benytte de massage-hoveder som er lavet til den pågældende del af kroppen, det betyder at skal man massere hele kroppen, vil man skulle udskifte massage-hovederne undervejs – man når dog langt med det runde massagehovedet som kan bruges mange steder.

Det er oplagt at bruge Flowgun Go! så snart man oplever muskelsmerter/ømhed, da den er hurtig at tage frem og bruge, samtidig kan det bruges udenpå tøjet, så der er intet i vejen for at bruge den i sofaen om aftenen, eller på kontoret i løbet af dagen. Håndtaget og den forholdsvis lette vægt gør at man kan nå næsten alle områder på kroppen selv, inkl. nakke og skuldre som nok er det område som flest af os der sidder på kontor til daglig, døjer med. Man kan holde på 2 måder, selve håndtaget eller på “t-stykket” øverst hvor håndtag og hoved mødes, så man har et godt greb, uanset hvor på kroppen den bruges.

Betjeningen er super nem, der er kun én knap, den bruges til at tænde for enheden og skifte imellem de forskellige vibrationsniveauer. Ulempen er så at man skal igennem alle modes for at slukke og/eller skifte til et lavere niveau.

Generelt bør man bruge højere vibrationsniveau på de større muskelgrupper og et lavere niveau på sensitive områder.

Flowgun Go! larmer ikke specielt meget, så den kan sagtens bruges foran TV’et uden lyden overdøves.

I testperioden er Flowgun Go! blevet brugt til både restitution og velvære, både på rest-days og efter træning. Mine fokusområder har været ben da de er hårdest ramt efter cykeltræning, mens nakke/skuldre også har fået lidt kærlighed da jeg tilbringer størstedelen af min dagligdag på kontor. Det er mit klare indtryk at den hjælper godt til at få løsnet op, så man undgår spændinger og ømhed som det ofte medfører – jeg kan i hvert fald tydeligt mærke at skuldrene lige sænkes en kende efter en omgang med Flowgun Go!

Konklusion

Flowgun Go! er en kompakt, men stadig ret kraftig massagepistol der er virkelig nem at bruge. Kvaliteten er glimrende og med fra start får man alt hvad man skal bruge, samlet i en smart taske der gør den nem at tage med på farten, eller på ferien.

Den har “power” nok til at komme i bund med de store muskelgrupper og den kan bruges på næsten hele kroppen, og ikke “kun” til sportsudøveren, også til manden/konen er måske bare er øm i nakke og skuldre efter en dags kontorarbejde.

Med en vejledende pris på under 2000,- DKK får man ret meget værdi for pengene!

Pris og tilgængelighed

Vejledende pris: 2490,- SEK / Ca. 1800,- DKK

Funktionalitet 8
Brugervenlighed 9
Tilbehør 9
Design 8
Pris 7
8.2
Tags fra indlægget
, ,
Mere fra Noel Juul Christensen
Test: Lake MXZ 200 Vinterstøvler
Lake er en amerikansk producent som udelukkende producerer cykelsko, til gengæld gør...
Læs mere
Join the Conversation

2 Kommentarer

 1. Pingback: Massagepistol test
Leave a comment
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.