Test: Isadore Echelon Aero Bib Shorts

Fra Isadore’s top-serie, Echelon Aero, har vi tidligere testet jeres jersey – samtidig har vi testet jeres bibshorts de sidste mange uger og således tilbragt en del kilometer i sadlen med dem.

Design og detaljer

Echelon Aero er lavet til brug på de varmeste dage, altså er materialet lavet til at kunne holde kroppen kølig og tør på de varme sommerdage. Ydermere er de lavet til fart – ved at have fokus på aerodynamikken.

Som jersey’en, er materialet også med HEIQ Smart Temp teknologi, der forsøger at holde kropstemperaturen på et optimalt niveau, så man undgår overophedning. Det har også fået HEIQ Fresh behandling, der gør at materialet holder sig frisk længere og ikke kommer til at lugte, da bakterier ikke ophober sig på samme måde. Materialet er fra Italien og testet i vindtunnel for lavest mulig luftmodstand – særligt ved hastigheder over 36 km/t. Ydermere er det GRS certificeret genbrugte materialer der er brugt.

Der er let kompression i materialet for at give det rette race-fit og sikrer dig optimal ydeevne når der skal præsteres!

Bibshortsene har lidt længere ben end normalt, dette for at bidrage til den såkaldte “second-skin” fornemmelse. Afslutningerne er laserskårne, med silikoneprint indvendigt og har diskrete reflekser nederst.

Selerne er laserskårne, har en god bredde og er i mesh – det samme gælder for ryggen der er i samme materiale. Således slipper man for generende syninger eller lign.

Indvendigt er en pude fra Elastic Interface med Hybrid Cell System teknologi, den er lavet specifikt til lange og krævende ture. Den er lavet i skum, men kan stadig give super god komfort og er både åndbar og robust.

Komfort og pasform

Jeg har haft fornøjelsen af at kunne teste Echelon Aero Bib Shorts hele foråret og ind i sommeren og har kørt en del længere ture herhjemme, samt dagsture på Mallorca.

Pasformen er tæt, race-fit er ordet her – det betyder en helt tæt pasform som nok ikke vil passe alle. Til gengæld sidder de virkelig godt og føles som det her “second-skin”.

Materialet giver god beskyttelse mod solen på de helt varme dage og jeg HEIQ Fresh behandlingen gør også at det ikke kommer til at lugte som meget andet sportstøj.

Puden passer rigtig godt til mig, den giver perfekt support til de lange og krævende ture, men er stadig forholdsvis tynd og giver fin åndbarhed – altså føles den også som en naturlig del af bibshortsene.

Størrelsesmæssigt har jeg testet Echelon Aero bib shorts i str. S, en passende størrelse til mine 175 cm. og 66 kg. – hvis man er til den tætte “aero” pasform.

Konklusion

Jeg har nu kørt et par måneder i og med Echelon Aero Bib Shorts og jeg er imponeret! De sidder fantastisk godt, puden er virkelig lækker og man har klart fornemmelsen af et par top-klasse bibshorts, både hvad gælder materiale og pasform.

Over 1500,- er mange penge for et par bibshorts, ingen tvivl om det! Men er man typen der vil have det ypperste, bruger mange timer i sadlen og sætter pris på top-klasse kvalitet – så er Echelon Aero bib shorts bestemt pengene værd!

Pris og tilgængelighed

Vejlednede pris: 1788,- (Set til 1430,-)

Funktionalitet 9
Komfort og pasform 9
Design 8
Pris 7
8.3
Tags fra indlægget
, ,
Mere fra Noel Juul Christensen
Test: EKOI Morfo Evo Bibshorts
Vi har efterhånden stiftet bekendskab med franske EKOI en del gange her...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.