Test: Isadore Signature Bibshorts

Isadore har opdateret deres Signature Bibshorts siden vi sidst testede dem i 2021 og den nye udgave er bl.a. udstyret med en smart lomme på det ene lår.

Design og detaljer

Signature Bibshorts fås i 4 moderigtige farver, blå, lilla, sort og grøn – alle farver der passer rigtig godt ind i “gravel-miljøet”, men som også har bredt sig til landevejen hvor der gerne må være farver, men de helst skal være afdæmpede.

Materialet består af polyamid og elastan, en kombination der giver et slidstærkt materiale med masser af stræk og en god holdbarhed, samtidig er det hurtigttørrende! Materialet er Italiensk GRS certificeret genbrugsmateriale.

Ved udviklingen Signature bibshorts har man valgt ikke at gå på kompromis med hverken komfort eller ydelse, så man får her det bedste fra begge verdenener: Tilpas kompression, men stadig en pasform der gør at de kan bruges af motionister på heldagsture.

Der er brede, flade og laserskårne seler som ikke folder, en ryg i mesh for maksimal ventilation og så er der brede laserskårne afslutninger ved lårene – med silikoneprint indvendigt til at holde dem på plads. På det ene lår er en mesh-lomme udvendigt som jeg bruges til telefon, energi eller lign., en feature der faktisk er super praktisk da man så slipper for at skulle rode rundt i ryglommerne, alternativt kan den bruges til opbevaring af skrald (papir/plast fra energi ol.)

Puden indvendigt er perforeret så man kan ånde på de varme dage og så er den lavet af bio-skum som er antibakterielt.

Pasform og komfort

Jeg har testet Signature Bibshorts i str. S, jeg er 175 cm. og vejer ca. 66 kg. Jeg kunne måske i virkeligheden godt have ønsket mig en lidt tættere pasform, jeg savner faktisk de sidder lidt tættere til kroppen – særligt omkring skridtet hvor jeg føler de skal “trækkes op”. Dog sidder de overordnet rigtig fint, selerne holder dem fint på plads – de er brede og skarver derfor ikke. Det samme gør sig gældende ved afslutninger ved lårene, de er brede, laserskårne for minimal “overgang” og så holdes de godt på plads med silikoneprint indvendigt.

Materialet er blødt og lækkert – hverken for tykt eller for tyndt, men lige tilpas! Lommen på siden er ret praktisk, selv har jeg brugt den til både energi og “skrald” undervejs, altså primært emballage fra gels og barer. Det er både nemmere og hurtigere og få fat i energi fra lommen på låret, end ryglommen på jersey’en og det kan særligt være lidt bøvlet når man kommer lidt op i alderen – så kan der være rigtig langt om i de lommer!

Puden i Signature Bibshorts passer mig rigtig godt, den ligner den “oprindelige” og jeg har samme fornemmelse af puden. Den giver en tilpas support/støtte, men er stadig forholdsvis tynd og fleksibel – så den i høj grad former sig efter rytteren – ydermere er ventilationen/åndbarheden rigtig godt og det sætter man pris på på de varme dag!

Konklusion

De nye opdaterede Signature Bibshorts har både fået en opfrisker rent designmæssigt, fås i flere smarte farver og så er der tilføjet lidt nye detaljer som gør dem endnu mere attraktive, ja faktisk har Isadore tilført alt det jeg “savnede” ved den tidligere udgave. Dog synes jeg pasformen er en smule mere “loose” så dette er eneste kritikpunkt herfra, eller i hvert fald noget man lige skal være opmærksom på hvis man som jeg, foretrækker en tæt pasform.

Lækre materialer, flere bæredygtige valg, pænt design med flere smarte farver, god pasform generelt og en rigtig god pude – mere kan man næsten ikke ønske sig af et par bibshorts.

Prisen på ca. 1300,- er ikke billigt, men omvendt er der tale om et par “top-bibshorts” til den kræsne motionist og set i lyset af hvad man får her – kontra konkurrenterne, så mener jeg ikke prisen er for høj.

Pris og tilgængelighed

Vejledende pris: 175 eur / ca. 1300,-

Funktionalitet 9
Design 9
Pasform 8
Pris 7
8.3
Mere fra Noel Juul Christensen
Bakkeløbet 2019
Tilmeldingen til det østjyske motionscykelløb, Bakkeløbet, er nu åbnet. Løbet afvikles med...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.