Zwift på Apple TV

Vidste du at Zwift faktisk kan afvikles på et Apple TV? Det skal dog være den “nye” 4K udgave hvor der er mulighed for at installere apps fra App Store. I praksis betyder det at du kan afvikle Zwift direkte fra dit Apple TV og det tilsluttede TV så du slipper for tablet eller computer – altså en forholdsvis billig løsning. Der er dog et par ting du bør være opmærksom på.

ANT+ = No-go

Apple TV 4K har ingen understøttelse for ANT+ enheder, altså eksempelvis din Smart Trainer eller dine Garmin sensorer. Har man Bluetooth kompatibel smart trainer, samt sensorer er der dog intet problem, bortset fra at der er en begrænsning på antallet af enheder der kan tilsluttes på én gang.

Begrænset antal blutooth forbindelser

Apple TV 4K undrstøtter kun 3 aktive Bluetooth forbindelser og én af dem er forbeholdt fjernbetjeningen, så der er reelt kun 2 forbindelser tilbage hvoraf den ene optages af smart-trainer og den sidste (som oftest) af pulsbæltet.

Der findes dog et par løsninger til at omgås dette, bl.a. 4iiii Viiiiva pulsvæltet der “samler” signalet fra ens ANT+ sensorer og sender det videre som ét Bluetooth signal til Apple TV. Alternativt skal man bruge Companion app’en på iOS eller Android til at samle Bluetooth signalerne, og på denne vis sende ét signal videre til Apple TV – sidstnævnte er dog ikke den bedste og mest stabile løsning – min anbefaling vil klart være noget i stil med 4iiii Viiiiva pulsbæltet.

Pris og tilgængelighed

Tags fra indlægget
, ,
Mere fra Noel Juul Christensen
Test: Creative Outlier Free hovedtelefoner
Creative har for kort tid siden lanceret deres Outlier Free, et headset...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.