Find MTB spor i hele Danmark

  • Kategori: MTB
  • Landsdel: Danmark

Find MTB Spor i hele Danmark i én gruppe

Da jeg i 2009 startede med at cykle mountainbike, var der næsten ikke flere MTB spor i Danmark end de 10 spir som mange kender. Idag findes der rigtig mange offentlige spor, som vi kan bruge til at nyde naturen og dyrke mountainbikesporten. Igennem de sidste år er jeg kommet meget rundt i Danmark, for at kører MTB på forskellige spor, både at få andre udfordringer og samtidig se et andre spor end dem man er vant til. Jeg har altid haft rigtig svært ved at finde de steder hvor sporene starter, eller måske finde nogle lokale der kunne vise mig rundt i de forskellige skove.

Efter denne Facebookside er kommet er tingene blevet meget nemmere.  Her i sommers da vi var på ferie skrev jeg inde i gruppen for at hører, hvor der var spor i nærheden, og inden for nogle timer var der flere svar med forskellige muligheder. Det er da nemt. Førhen skulle man være medlem af mange grupper for at finde frem til forskellige spor og start stederne på disse.

Sporstatus

I denne gruppe har du også muligheden for bare at spørge til status på sporet, det kan f.eks. være om der er mudret  eller om der er mange væltede træer efter en storm. Både regn og blæst er efterhånden ved at være hverdagskost, for det danske klima hen over efterår og vinter.

God tone

Jeg har været i denne gruppe ca. 2 år og har endnu ikke oplevet, at folk ikke kan skrive ordentlig sammen. På de sociale medier oplever man i stigende grad, at folk der sidder bag sin PC skærm eller telefon, kan have svært ved at skrive ordentlig. Det er super dejligt at folk i denne gruppe er så hjælpsomme og positive.

Hvor finder jeg gruppen henne?

Du finder Facebookgrupper her – MTB – Vis mig din skov

Mere af Troels Ennemark Høiriis

Test: Abus Montrailer ACE MIPS cykelhjelm

Tyske ABUS kender mange fra diverse låse, samt almindelige hjelme til børn...
Læs mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.