Mød FDR-X3000R – et nyt, overlegent 4K Action Cam fra Sony

Pressemeddelelse

Sony lancerer i dag et nyt 4K Action Cam, som samler al billedekspertise fra Sony for at levere en suveræn video-oplevelse, så du stolt kan dele, gemme og vise dine film til fremtidige generationer. Det nye kompakte 4K FDR-X3000R Action Cam indeholder et væld af teknologier som aldrig før er set i et point-of-view-kamera. Det inkluderer den nye, patenterede B.O.SS-teknologi fra Sony, som for første gang er blevet tilpasset til brug i Action Cam.

FDR-X3000R er designet med den virkelige verdens skiftende behov i tankerne, og med tilføjelsen af B.O.SS-teknologien behøver du ikke at bekymre dig om rystede videooptagelser – du skal blot fokusere på den aktivitet, du er i gang med. FDR-X3000R kan monteres på en cykel eller en bil, eller blive holdt i hånden og bruges sammen med et valgfrit udvalg af tilbehør – uanset vil det nye Action Cam fra Sony levere mærkbart mere effektiv billedstabilisering sammenlignet med andre modeller[6]. Billedstabiliseringen kompenserer endda for kraftige kamerarystelser og er tilgængelig ved 4K- og højhastigheds-optagelsesindstillinger.

Endnu mere tilbehør

Det voksende udvalg af tilbehør til Action Cam udvides yderligere med to nye tilføjelser, der er ideelle til brug sammen med FDR-X3000R.Med AKA-FGP1 fingergrib kan du med en enkelt hånd monitorere og betjene kameraet med Live-View Remote samt vinkle det op til ca. 120 grader og dermed lave spændende lav- og højvinkeloptagelser. AKA-MCP1 MC-beskyttelsesfilter tilføjer et ekstra lag beskyttelse til objektivet og beskytter det imod jord, støv og ridser, når det bliver brugt uden undervandshuset. Det har desuden en avanceret AR-coating (anti-refleks), som sikrer fremragende billedkvalitet og som er vand- og olieafvisende.

Priser og tilgængelighed

FDR-X3000R vil være tilgængeligt i Danmark fra november 2016 til en vejl. udsalgspris på DKK 4.700,-

AKA-FGP og AKA-MCP1 vil være tilgængelige i Danmark fra november 2016 til en vejl. udsalgspris på hhv. 200 kr,- og 300 kr,-

[1]Sammenlignet med FDR-X1000V og HDR-AS200V
[2]3840 × 2160 pixels
[3]Ca. effektive megapixels. Når SteadyShot er slået fra og vinklingen er indstillet til vidvinkel
[4]RM-LVR3, sælges ikke separat
[5]Slutredigering er behøvet
[6]Forvræning I billedkvalitet eller ufokuserede optagelse kan forekomme når anvendt tæt på vibrerende motorer. Billedresultatet kan forbedres ved at bruge Action Cam med det mulige tilbehør, Motor Vibration Absorber for X300 (AKA-MVA)

Noel er redaktør på CykelStart.dk og en ivrig motionist der kører både MTB, racer og cross - man må jo ikke gå ned på udstyr!

Vær den første til at kommenterer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.