Nyhed: Tacx Flux 2 samt Neo Bike

Ved årets Eurobike fremviste Tacx to nye produkter til hjemmetræner-sæsonen 2018/2019, derudover viste de den opdaterede Tacs trainer softweare der kan kører på praktisk talt alle platforme, fra Windows og Mac, til iOS og Android.

Tacx Neo Bike

Den mest spektakulære nyhed var uden tvivl Neo Bike, en komplet motionscykel der naturligvis er smart. Man slipper således for at bruge sin egen cykel i en smart hometrainer, men kan bare hoppe ombord på Neo Bike. Der er naturligvis tale om en cykel der kan indstilles og justeres så den passer præcist til den enkelte og så har den en lang række features som ens normale cykel ikke er udstyret med.

Neo Bike er super støjsvag, realistisk og præcis – da den er bygget 100% som en smart trainer som skal give den mest realistiske oplevelse overhovedet. Der er bl.a. et 4,5″ farvedisplay, interaktive blæsere der kan simulere vind og så er der endda 2 indbyggede USB porte der kan bruges når man montere en smartphone eller tablet i den integrerede holder – smart!

På styret er der montere skiftere, så man kan skifte gear som på landevejscyklen og selvom der ikke er en traditionel kæde, har Tacx gjort således at man får fornemmelsen af at skifte gear, ligesom man kan mærke hvis man kører på brosten eksempelvis, igen eksempler på at der er gjort et stort nummer ud at give den mest realistiske oplevelse.

Forventet levering: Oktober 2018, Pris 2599 EUR / 19399,- direkte omregnet til DKK

 

Tacx Flux 2

Den “gamle” Flux har været en stor succes, da den har været blandt de billigste smarttrainere med direct drive teknologi, samtidig har den haft ry for at være stabil, støjsvag og realistisk. Én ting som var mindre godt ved den gamle Flux var dog at den ikke kunne bruges hvis cyklen var udstyret med lang arm på bagskifteren og det gælder efterhånden mange landevejscykler og mountainbikes for den sags skyld. Det er nu løst med den nye Flux 2, som derudover har fået en generel opdatering med en kraftigere motor og et tungere svinghjul. I praksis betyder det at den nu kan simulerer stigninger op til 16% og op til 2000 Watt, hvilket bør være alt rigeligt til alle os dødelige motionister.

Det fysiske design er ligeledes ændret en smule, for netop at gøre den kompatibel med flere typer af cykler, inkl. føromtalte cykler med lang arm på bagskifteren.

Forventet levering: Oktober 2018, Pris: 799 EUR / 5999,- direkte omregnet til DKK

Dette indlæg er tagget med
,
Mere af Noel Christensen

Guide: Beskyt dit cykelstel

Et cykelstel er ret udsat for ridser og skrammer samt almindeligt slid –...
Læs mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.