Test: Force shorts med gelpude og seler

Vi skal igen kigge nærmere på et produkt fra tjekkiske Force. Denne gang er det et par cykelshorts med pude og seler, til sommer eller indendørs brug.

Design og funktionalitet

Cykelshortsene er holdt i den sorte farve, med med hvide seler og hvide detaljer på benene. Ganske traditionelt farvevalg der ikke skiller sig synderligt ud fra mængden.

front

Selerne og ryggen er lavet i mesh-materiale der lader huden komme af med fugtigheden. Der er ikke gummikanter omkring benene, som man ellers ser på mange shorts for at forhindre at de glider op. Men jeg har på den anden side heller ikke oplevet nogle problemer med at de ikke blev siddende fast omkring låret. De har en pude med gel-indlæg, og selve puden er pænt stor, og ret behagelig. Dog kan den i starten af turen godt føles lidt “ble” agtig, men den fornemmelse går over når man (og cykelshortsene) er blevet godt varme.

bag

Jeg har testet dem på spinningcyklen, og selvom der blev svedt godt igennem, så var de stadig behagelige at køre i. Materialet har ret meget stretch, så de sidder måske ikke helt så stramt som andre shorts jeg har prøvet, så kan godt glide en smule rundt på kroppen under en spinningtime. Dog ikke noget der har givet mig nogle gener, udover at man ind i mellem lige må rette på dem under turen. Og den løse pasform er rar hvis man er begynder, og ikke har haft cykelshorts på før, så føles de mere behagelige. Syningerne er i det store hele ikke generende, med undtagelse af en syning der sidder henover lænden. De første par ture kunne den mærkes ret tydeligt, men efter et par ture (på cyklen og i vaskemaskinen) er den knapt så generende mere.

Konklusion

Force cykelshorts med gelpude er udmærkede til motionisten der kører enten spinning eller kortere sommerture. Materialerne er gode, og de har en komfortabel, omend lidt stor, pude. En enkelt mærkbar syning henover lænden, og et lidt løst fit er det eneste jeg har at udsætte på et par cykelshorts til en rigtig god pris.

Pris og tilgængelighed

Vejledende pris: 299,-

Kan købes online hos CykelGear.dk

7 Funktionalitet

7 Design

9 Pris

Karakter

7.7
Dette indlæg er tagget med
,
Mere af Lars Lund Olsen

Test: Denver BFH-13 aktivitets-tracker

Vi skal her se på et produkt der bruges til at få...
Læs mere

2 Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.