Anmeldelse: Quad Lock Bike kit holder til iPhone 5

Med de rigtige apps så kan telefonen være en rigtig god cykelcomputer og GPS med navigation. Det kræver bare at telefonen sidder fast på cykelen, så man kan have begge hænder på styret. Der findes flere typer telefonholdere til cyklen, den vi skal se nærmere på her, kommer fra Quad Lock og er en af de mere kompakte af slagsen.

Hvad er der i kassen?

Quad Lock Bike Kit bliver leveret i en kasse med et låg der giver kunden mulighed for at se holderen gennem et vindue uden at åbne æsken.

LLO_8506_Lars

I kassen finder vi et cover til mobilen, et overtræk der beskytter mobilen mod dårligt vejr, selve holderen til montage på cyklen, og kraftige gummiringe til at montere holderen på cykelstyret. Der er også en kort instruktion i hvordan man monterer holderen, og hvordan man klikker mobilen af og på.

LLO_8510_Lars

 

Design og funktionalitet

Quad Lock Bike kit består af et cover som man sætter på mobilen, og en holder man sætter på cykelstyret. På coverets bagside er der en ring med 4 åbninger der passer over holderen. Man trækker den blå låsering ned på holderen, trykker mobilen ned over holderen, drejer den en kvart omgang og slipper låseringen igen. Så sidder mobilen faktisk rigtig godt fast på cyklen. For at tage mobilen af igen, så gør man det bare omvendt. Man trykker låseringen ned, drejer mobilen en kvart omgang så er den fri igen. Det er nemt, virker solidt og går hurtigt. Selve holderen bliver holdt fast på styret med et par kraftige gummiringe. Der følger ringe med i to størrelser. Gummiringene, sammen med en gummibelægning bag på holderen, gør at mobilen sidder godt fast, men dog uden at hver en lille vibration fra cyklen bliver sendt ind i mobilen.

LLO_8551_Lars

LLO_8554_Lars

Er man usikker på vejret, eller vil man bare have ekstra beskyttelse af mobilen, så kan man sætte et ekstra overtræk over mobil og cover. Overtrækket går helt ned over kanterne på coveret, så det kan holde regnen ude.

Konklusion

Quad Lock Bike kit er en smidig måde at få telefonen monteret på cyklen. Det er nemt at få mobilen af og på, og med det ekstra overtræk så kan mobilen også overleve en tur i regnvejr. Mobilen sidder fast, men jeg vil nok ikke have den siddende på styret på en ryste-tur gennem skoven. Tilgengæld er det lækkert at have mobilen siddende inden for synsfeltet med et kort på, når man kører ture i ukendte omgivelser. Hvis man har en bluetooth pulsmåler (som f.eks. Quad Lock Bluetooth Heart Rate Monitor) så kan man også bruge mobilen som en ganske kraftig træningscomputer.

Pris og tilgængelighed

Set til 399,-

Nærmeste forhandler oplyses af den danske distributør LAKUDA på info@lakuda.dk eller LAKUDA.dk

9 Funktionalitet

8 Design

7 Pris

8
Dette indlæg er tagget med
Mere af Lars Lund Olsen

Test: DeLight lygter fra Findrs

Vi skal her se nærmere på intelligente, fastmonterede cykellygter fra danske Findrs.
Læs mere

2 Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.